Lint Groothandel, voor Bloemist, Evenement en Cadeauwinkel

Lint groothandel, satijn lint, organza en band

Welkom bij onze lint groothandel, dé bestemming voor al uw lint- en bandbehoeften. Sinds eind 2023 zijn wij naast de webshop waar particulieren lint kopen, gestart met een lint groothandel voor onze zakelijke grootverbruikers. Profiteer van onze uitgebreide selectie en voordelige groothandelsprijzen. Deze biedt een aantal voordelen voor onze zakelijke relaties zoals bloemisten, cadeauwinkels en evenementenbureaus. Ontdek nu ons uitgebreide assortiment en profiteer van speciale groothandelsprijzen! Bezoek onze website voor meer informatie. Het bestaande assortiment linten is in de groothandel sterk uitgebreid. Zo bieden wij onder meer de volgende linten aan:

  • Satijn lint in 84 kleuren tot 5 cm breed
  • Organza in diverse uitvoeringen
  • Grosgrain
  • Glitter-, polka dot- en ruitjeslint

Voor een andere doelgroep die uit stoffeerders en aanverwante beroepsgroepen bestaat, is het aanbod uitgebreid. Naast het al aangeboden keperband en tassenband, is het nu ook mogelijk om diverse soorten koord aan te schaffen. Deze categorie wordt in de loop van het jaar verder uitgebreid, waardoor wij in de complete behoefte van ook deze groep klanten kunnen voorzien. Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief, deze verzenden wij slechts als er werkelijk iets te melden valt. Maximaal 4 keer per jaar.

Maatwerk

Sinds enkele jaren bieden wij maatwerk aan. Dit bestaat naast het snijden van lint en band op maat, uit het brandvertragend behandelen van satijn lint. Met name bij evenementen en binnengebruik van lint is dit van belang. Het impregneren wordt door ons uitbesteed aan een deskundig bedrijf. Samen hebben wij bijvoorbeeld een groot aantal behandelde linten geleverd aan het van Gogh Museum in Amsterdam, waar deze voor gebruik ook getest zijn. Naast een certificaat is het volgende van toepassing: “Na impregnatie kan het reeds geteste materiaal als moeilijk ontvlambaar worden geclassificeerd in de zin van de NEN EN ISO 6941. Indien u met de materialen naar het buitenland gaat, informeer dan of deze norm geaccepteerd wordt. Dit is niet altijd het geval”.

Lint groothandel voor Nederland en België

Onze lint groothandel levert naast diverse Nederlandse klanten ook regelmatig in andere Europese landen zoals België en Duitsland. Voor al onze klanten hanteren wij een minimaal aankoopbedrag van slechts €150.=. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Bezoek ons dan online, hier vindt u ook onze contactinformatie als u vragen heeft. Onze klantenservice helpt u graag met het kiezen van het juiste product voor uw verpakking, evenement of andere toepassing.

https://shop.lintengroothandel.nl

Over de auteur

Scroll naar boven