Ontdek InterShift PRAKTIJK: Innovatieve Personeelsplanning Software voor Eerstelijnszorgpraktijken

InterShift PRAKTIJK, ontwikkeld door Agilio Software Nederland, biedt geavanceerde personeelsplanning software voor eerstelijnszorgpraktijken. Deze baanbrekende oplossing stelt praktijkmanagers in staat om personeelsroosters op een efficiënte manier te beheren en administratieve processen te optimaliseren. Laten we dieper ingaan op de kenmerken en voordelen van InterShift PRAKTIJK:

 1. Roostering en Planning
  Met InterShift PRAKTIJK kunt u moeiteloos een vast rooster instellen voor al uw medewerkers gedurende het hele jaar. Of het nu gaat om vaste diensten, dagdelen of flexibele werktijden, het systeem biedt een scala aan mogelijkheden. Eventuele wijzigingen in het rooster kunnen gemakkelijk worden beheerd, waarbij specifieke CAO-afspraken worden meegenomen.

 2. Verlof- en Vakantiebeheer
  Medewerkers kunnen eenvoudig online verlofaanvragen indienen, terwijl het systeem automatisch alle relevante regelingen toepast. De vakantiekaart biedt medewerkers inzicht in hun verlofsaldo en waarborgt naleving van de CAO-richtlijnen.

 3. Managementrapportages en Overzichten
  U kunt moeiteloos urenregistraties, ziekteverlof, vakantiedagen en bezettingsgraden bijhouden. Dit ondersteunt bij het monitoren van de personeelsinzet en het nemen van strategische beslissingen. Het systeem genereert gedetailleerde rapporten die inzicht bieden in de efficiëntie van uw planning en de beschikbaarheid van uw team.

 4. Online Toegankelijkheid
  InterShift PRAKTIJK is een webgebaseerde applicatie, waardoor u altijd en overal toegang heeft tot uw planning. Of u nu op kantoor bent, thuis werkt of onderweg bent, u kunt uw rooster raadplegen en aanpassingen maken. Bovendien is er een handige app beschikbaar voor medewerkers om hun roosters in te zien en verlof aan te vragen.

 5. Koppelingen en Integraties
  Het systeem kan naadloos gegevens integreren met uw salarisadministratie of boekhoudsoftware. Hierdoor worden fouten geminimaliseerd en bespaart u tijd bij handmatige gegevensinvoer. Daarnaast kunt u integreren met andere systemen binnen uw praktijk, zoals patiëntendossiers of facturatieprogramma’s.

 6. Voordelen van InterShift PRAKTIJK

 • Tijdsbesparing: Geautomatiseerde processen verminderen de administratieve last en stellen u in staat meer tijd te besteden aan patiëntenzorg.
 • Kostenbesparing: Efficiëntere planning en minder fouten resulteren in lagere kosten voor uw praktijk.
 • Altijd beschikbaar: Online toegang tot uw rooster, waar u ook bent, vergroot de flexibiliteit voor uw medewerkers.
 • Samenwerking: Medewerkers kunnen onderling communiceren en hun roosters afstemmen, wat de teamspirit bevordert.

Kortom, InterShift PRAKTIJK optimaliseert uw personeelsplanning en draagt bij aan een soepele werking van uw praktijk. Als u meer vragen heeft of specifieke informatie wenst, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

https://agiliosoftware.nl/intershift-praktijk/

Over de auteur

Scroll naar boven