Servers huren? Dit zijn de mogelijkheden!

Op het moment dat u meer en meer overweegt om een server te huren, is het van groot belang dit via een gespecialiseerde aanbieder te doen. Omdat de IT-omgeving het hart van uw bedrijf is, is het enorm belangrijk dat u kunt vertrouwen op veilige en professionele apparatuur. Een server huren biedt een erg fijne uitkomst als u (tijdelijk) meer servercapaciteit nodig hebt.

Waarom het slim is om te huren via een specialist

Fijn om te weten, is dat een specialist beschikt over een gigantisch aanbod van meer dan 1000 servers. Dus vindt er een escapaliet plaats binnen uw bedrijf? Dan kan er razendsnel een passende oplossing worden geboden, die volledig af is gestemd op uw eigen IT-omgeving. Dus heeft u een tijdelijke oplossing nodig, bijvoorbeeld omdat er een groot IT-project op de planning staat? Wacht niet langer en kies voor een op maat gemaakte serverconfiguratie van een specialist. Dit kan eventueel nog aan worden gevuld met storage- en netwerkapparatuur.

Te huur voor zowel korte termijnen als lange termijnen

Ieder IT-project is weer anders, waardoor er ook sprake is van verschillende soorten termijnen. Daarom zijn de servers voor zowel korte termijnen als lange termijnen te huur. En test u graag als eerste de IT-oplossing met een server in uw eigen omgeving? Maak dan gebruik van een Proof of Concept (PoC). En huurt u een server via een betrouwbare en gespecialiseerde partij? Dan is het ook nog eens mogelijk dat deze binnen 24 uur geleverd wordt. In slechts twee uur ontvangt u al een voorstel op maat, zodat u helemaal weet wat u kunt verwachten. En huurt u per dag, per week of per maand? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

U heeft de keuze uit diverse server oplossingen

Het beste van alles? U kiest altijd uit diverse server oplossingen, zodat er voor uw bedrijf altijd voldoende opties zijn. Enkele gewilde keuzes zijn servers van merken als:

  • Lenovo
  • HPE
  • IBM
  • Cisco

Neem snel een keer contact op met een specialist en huur een server

Of het nu de eerste keer is dat u een server huurt. Of in het verleden al vele succesvolle IT-projecten hebben voltooid met deze optie. In beide gevallen wilt u kunnen vertrouwen op een eerlijke en professionele aanbieder én servers van topkwaliteit. Neem daarom altijd contact op met een Europees marktleider in de verhuur van servers. Naast de verhuur van servers bent u daar ook aan het juiste adres voor de beste appliance, networking en storage oplossingen.

Over de auteur

Scroll naar boven